Zoeken

Contact & Info

Muziekschool Flavio Pavone
Postadres;
Kerkstraat 2
4751 HN  OUD GASTEL
Bezoekadres;
Achterdijk 7
4751 EH OUD GASTEL
Telefoon: 0165-513874
Mobiel: 06-13055955
e-mail: info@flaviopavone.nl
KvK: 55792839
Of vul het Contact Formulier in

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Klik hier voor een overzicht van de de volledige agenda!

 

Bollettino d’Informazione

 ‘’ Bollettino d’informzione ‘’ of kortweg ‘’ gewoon ‘’ ‘’ Bollettino ‘’ is het nieuwsbulletin van de muziekschool. De naam werd gevonden door simpel weg de Italiaanse vertaling te zoeken van het woord nieuwsbulletin. Met Italiaanse gene kan het niet anders dan de nieuwsbrief een Italiaanse titel te geven.

De nieuwsbrief komt 3 à 4 keer uit. Om het bulletin nieuw leven in te blazen hebben we gekozen om haar een nieuw karakter geven met terugkerende onderwerpen. De eerste Bollettino is uitgekomen op d.d. 20 januari 2014.

In de ‘’ Bollettino ‘’ is te vinden:

Prefazione e.o. Postfazione

Een voorwoord of nawoord in de nieuwsbrief van Flavio

Salve io sono

Hallo ik ben

Bij iedere uitgave komt er een interview van een leerling van de muziekschool of een muzikant, vocalist of een ander persoon die nauw betrokken is bij onze muziekschool.

Con la memoria

In ons geheugen

Een verslag of artikel over een gebeurtenis die onlangs gepasseerd is.

De recente gebeurtenissen die aanbod komen zijn concerten, examens, jubilea, workshops of andere muzikale aangelegenheden. Dit wordt geschreven door Flavio, maar ook leerlingen of andere betrokkenen worden gevraagd om hiervoor een stukje te schrijven voor in de ‘’ Bollettino ‘’

Io do la penna per

Ik geef de pen aan

Een vrij stukje specifiek voor de leerlingen van de muziekschool. Het persoonlijk verhaal(tje) hoeft dit keer niet over muziek te gaan, maar over andere leuke belevenissen van de desbetreffende de persoon, zoals bijvoorbeeld een vakantie, andere hobby’s, dans, kunst of wat je verder nog kan bedenken. Aan het eind van het verhaal geeft de leerling(e) de pen door aan een andere leerling(e) die voor de volgende uitgave van de ‘’ Bollettino ‘’ dan een stuk(je) schrijft. Zo blijven de leerlingen aan elkaar de pen doorgeven.

Proposte di Concerti e.o. Vacanzione

Concertagenda e.o. vakanties
De concertagenda bevat een aantal concerten, optreden, workshops, masterclass of andere activiteiten.
In de vakantierubriek wordt er voor de leerlingen aangegeven wanneer er vakanties, feestdagen of lesuitvallen zijn. De leerlingen weten dan wanneer de lessen komen te vervallen.

Compositore, musicista, costruttore dello strumento musicale

Componist, musicus, instrumentenbouwer

Er wordt getracht om in de nieuwsbrief een artikel weer te geven van componisten, musici, instrumentenbouwers of andere belangrijke personen die belangrijk zijn voor de muziekwereld of belangrijk zijn geweest.

Avontuur

Ben jij klaar voor een (nieuw) muzikaal avontuur? Meld je hier aan bij de muziekschool!

facebook logo transparent21